Online Event

Uniaden 2021

Sveriges bredaste arbetsmarknadsmässa som för studenter och näringsliv samman.

26 January 10:00 - 16:00 CET

Add to calendar


Organised by Uniaden

VARMT VÄLKOMNA TILL UNIADEN 2021

Som student är du välkommen att besöka årets mässa digitalt, var du än befinner dig i världen. Alla utställande företag finns att hitta här på plattformen och du som student är varmt välkommen att kontakta de som du tycker låter intressanta. 

På mässan kan du chatta med företag, ha kontaktsamtal, ringa videosamtal, söka jobb med hjälp och även se live-presentationer från ett utvalt antal företag. Och allt detta här på plattformen bara några klick bort!

 

SÅ VARFÖR SKA DU DELTA?

Att delta på mässan är en av de viktigaste sakerna du kan göra under din studietid av tre anledningar: 

1. Under mässan har du möjlighet att undersöka vilka kompetenser som efterfrågas på arbetsmarknaden och vad du kan försöka rikta in dina studier mot för att maximera dina chanser flera år innan du faktiskt tar examen. Det är också ett ypperligt tillfälle att upptäcka vilka industrier och företag som vänder sig mot studenter med just din utbildning och kompetens.

2. Som student i slutet av din studietid bör du delta för att skapa och bibehålla kontakter med företagen och se vilka jobbmöjligheter de kanske erbjuder just nu eller kan tänkas göra inom den närmaste framtiden. Alla utställare är här för att de vill träffa dig som student!

3. Som student kan man ibland tappa motivationen att studera och känna att det är lång tid tills man är färdig. Då kan det vara väldigt motiverande att delta i mässan och få se vad man faktiskt kan göra och att det man studerar kommer göra nytta! 

 

MÄSSANS ÖPPETTIDER
Tisdag den 26 januari 10:00-16:00

 

Än en gång varmt välkomna och lycka till på mässan!

 

För mer frågor och tips kan ni besöka oss på https://www.uniaden.com/massa/#FAQ-massa